Rijksoverheid

LMS

Welkom

Snelle en ongestoorde communicatie is essentieel voor het veilig en effectief functioneren van hulpverleners en daarmee voor de veiligheid van burgers. C2000 is het landelijke communicatiesysteem voor de hulpverleningsdiensten in Nederland. Het wordt 7x24 uur gebruikt door vooral politie, brandweer, ambulancediensten en bepaalde onderdelen van het ministerie van Defensie zoals de Koninklijke Marechaussee. Hulpverleners kunnen met C2000 communiceren met de meldkamer en met elkaar. Het systeem wordt ook gebruikt bij grootschalige incidenten en rampen. Het C2000-netwerk heeft in 2004 de bijna honderd verschillende analoge netwerken van de hulpverleningsdiensten vervangen..

Snel naar


Over C2000

Milieu en gezondheid

Verbeterproject C2000

Special Coverage Locations
(Radiodekking C2000 in bouwwerken)

Gelieerden

Medegebruik

Uitbreiding antennemasten

Inloggen

Voor specifieke diensten en producten moet u geautoriseerd zijn. Als u geautoriseerd bent kunt u zich via de login-functie van deze website aanmelden. Wanneer u problemen hebt met inloggen kunt u contact met ons opnemen.

Hier kunt u inloggen

Bent u werkzaam binnen de Openbare Orde en Veiligheid en u wilt toegang tot het beveiligde gedeelte van de site, dan kunt u hier een account aanvragen. U dient te beschikken over een OOV email adres. Hotmail, gmail enz email adressen worden niet geaccepteerd.